FI CURS CAMPES

redaccio
Added by 02/07/2018

Uns altres que han celebrat el seu comiat del curs foren els alumnes del col·legi «El Campes». Dos dies de festival i acte de reconeixement cap als alumnes que es va celebrar a la casa de la Cultura amb els pares com a públic dels actes que commemoraven la fi de l’etapa infantil i la primaria.

Els primers a ser protagonistes a l’escenari van ser els alumnes que deien adéu a l’educació infantil, una vesprada divertida en la qual ells eren els grans protagonistes de l’acte que feia molt de temps que estaven preparant.

L’acte va tindre la música i les cançons més euro-visives com a fil conductor, les dos classes que celebraven el comiat del curs van desfilar per l’escenari de l’auditori ballant i cantant com si es tractara d’artistes professionals. Cap dels alumnes va deixar de desfilar, de ballar i de cantar a esta celebració. Una vegada acabades les actuacions totes les mirades es centraren en la pantalla en la qual es va projectar un vídeo on les mestres anaven preguntat als xiquets i xiquetes pel seu pas per l’etapa d’educació infantil. La vesprada finalitzava amb el lliurament de les orles, un lliurament que es va fer de manera personalitzada un per un i amb una cançó conjunta.

Però la festa per al ‘alumnat del «Campes» no finalitzava el dilluns, dimarts a la vesprada agafen el relleu, els alumnes de sisé de primaria. Vesprada i acte per acomiadar una de les etapes educacionals més important de les seues vides, este grup d’alumnes deia adéu a l’educació primara, per a endinsar-se, a partir de setembre, a l’etapa de secundària.

Una cançó interpretada en directe per l’alumnat, en angles, va donar la benvinguda a l’auditori, una interpretació que va donar pas al lliurament de les orles, un acte que tanca una etapa i dóna inici a una altra, a l’institut, on començaran l’educació secundaria.

Simple Share Buttons