FI CURS LLUÍS VIVES

redaccio
Added by 02/07/2018

L’alumnat de Lluís Vives va celebrar una festa fi de curs a l’auditori de la casa de la Cultura. Un dia abans d’acomiadar-se del col·legi, per a començar les vacances d’estiu, els xiquets i xiquetes del centre van fer, davant d’un nombrós públic, un festival on els alumnes de sise van tindre el seu protagonisme amb el lliurament de les orles i els diplomes.

El curs en el centre Lluís Vives s’ha orientat cap a les emocions, i cada una d’elles era el preàmbul de les actuacions que passaren per l’escenari. L’alegria, la tristor, la rabia, la calma i la por, van ser explicades al públic abans del moment que tots estaven esperant les actuacions. Tots els cursos d’infantil van fer la seua, i van mostrar el que feia molt de temps que estaven assajant. Com si es tractara d’autèntics artistes isqueren a l’escenari a ballar i a cantar, fent la part més divertida de l’acte de fi de curs.

I una vegada acabaren les actuacions arribava el moment per als grans protagonistes de la vesprada, els alumnes de sisé de primaria. Vesprada i acte per acomiadar una de les etapes educacionals més important de les seues vides, este grup d’alumnes deia adéu a l’educació primara, per a endinsar-se, a partir de setembre, a l’etapa de secundaria. Canvi de cicle que el centre els va voler reconéixer amb un diploma i una orla de record per finalitzar la primera etapa educacional de les seues vides.

Simple Share Buttons