FI CURS SAN RAFAEL

redaccio
Added by 02/07/2018

Les vacances d’estiu estan a punt d’arribar per a l’alumnat dels diferents centres escolars de La Pobla i la tradició marca que abans de tancar per anar-se’n a descansar cal celebrar la fi del curs. El col·legi Sant Rafael va celebrar la festa final del curs 2017/2018. Un dia que portaven preparant des de fa temps i que fa molta il·lusió als xiquets i xiquets i els seus familiars.

Els més menuts van ser els primers protagonistes, ells són l’alumnat que abandona l’educació infantil i partir del curs vinent començaran la primaria. Per a ells va ser una vesprada de comiat i de premi. Els mestres els van lliurar a tots ells uns diplomes i una orla en reconeixement pel seus pas per l’educació infantil.

I d’uns diplomes a uns altres, en este cas per un alumnat més major i que finalitzava el curs de sisé de primaria. Un acte que tancava per a tots una important etapa educativa i formativa i que els obri el pas cap a l’educació secundaria, on continuaran estudiant per a formar-se un futur acadèmic.

Abans de baixar de l’escenari un vídeo recordatori dels millors moments del curs els acomiadava.

Finalitzava l’acte amb balls i musica per part de l’alumnat d’infantil.

Simple Share Buttons