FINAL PILOTA VINALESA

redaccio
Added by 29/06/2017

Vibrant i apassionant la primera jornada de finals del 42ª Trofeu El Corte Inglés de galotxa. El carrer de Vinalesa va gaudir de quatre partides de gran nivell que han coronat després d’una gran temporada a Godelleta, en categoria cadet, la Pobla , en categoria infantil, Massamagrell, en categoria aleví i El Puig, en categoria benjamí. Sorpreses i remuntades, i quinzes de molt nivell que feren gaudir als aficionats i familiars que estigueren donant suport als seus jugadors.

De les 4 finals de diumenge la de categoria infantil va ser en la que entraven en joc els jugadors de La Pobla. Quique Marco, Salva Ballester i Oscar Martí, un trio de jugadors que ja porten molts anys jugant junts davant d’un dels reptes més importants de la seua curta carrera esportiva. Una partida emocionant que al principi va estar molt igualada, però que amb el pas dels jocs es decantar de la banda dels jugadors del nostre poble. Els tres pilotais ho feren mol be i al final no van deixar cap opció de victorià als del Puig. El resultat final de 50-30 els proclama com a campions a nivell autonòmic de la seua categoria.

En acabar les finals lliurament dels trofeus i medalles als jugadors per part de l’alcaldessa de Vinalesa, Alba Catalunya, el vicepresident de la Federació de Pilota Valenciana, Juan Contreras, el regidor d’esports de Vinalesa, Diego Perona, la regidora d’esports de la Pobla, Iris Marco i el regidor d’esports del Puig, Fernando Checa.

Ara donem pas a l’entrevista setmanal del programa amb els tres jugadors campions i el president del club pera que ens conten com visqueren la partida i com va ser este important triomf.

Simple Share Buttons