FIRMA CONVENI VALNET 2017

redaccio
Added by 18/04/2017

Els aficionats a la pilota valenciana estan d’enhorabona. A partir del dilluns 10 d’abril tornen al Trinquet Municipal de La Pobla les partides de jugadors professionals. Després d’uns mesos sense poder gaudir en directe dels millors jugadors del nostre esport, l’espera ha arribat al final.

Tot açò serà possible gràcies al nou acord que des de l’Ajuntament de La Pobla i l’empresa encarregada de gestionar la pilota valenciana, ValNet, van signar este dijous. El document és una continuació del que ja es va signar el passat any i vol tornar a portar al municipi el millor d’este esport.

Este acord materialitza la voluntat de l’Ajuntament de revitalitzar el trinquet local, entre els centres de referència de la pilota, i per a potenciar este esport entre els veïns del municipi. I és que el trinquet de la Pobla ha estat, històricament, un dels més importants de la província i un dels de  major renom en la comarca.

La signatura del contracte entre l’Ajuntament i l’empresa ValNet és un pas més dins les diferents iniciatives que s’estan fent des de la regidoria d’esports per revitalitzar la pilota.

Este conveni, a més, es veu amb molt bons ulls des de l’escola de pilota local, i és que els seus alumnes tindran l’oportunitat de gaudir de les millors partides i conèixer als professionals.

A més, la tornada es farà amb un cartell de luxe, una nova època de partides professionals que no poden començar de millor manera. S’enfrontaran Puchol II i Nacho contra Genovés II i Felix, una de les millors partides que hui en dia es poden vore al món de la pilota i que s’espera que emplene el Trinquet d’aficionats.

Fins a octubre el Trinquet acollirà unes partides de luxe amb els millors jugadors però també  amb la màxima representació de la pedrera, i és que este esport continua cresquen.

Amb estos cartells, s’espera que el Trinquet torne a emplenar-se d’aficionats al món de la pilota i és que, a més, les tarifes no han variat respecte a les del passat any. Inclús s’està treballant en convidar a altres associacions locals per a fomentar, encara més, l’afició a este esport.

D’altra banda, les partides donaran inici amb un trinquet que està canviant la seua cara. Esta instal·lació esportiva, ha patit diverses modificacions per tal de convertir este recinte en un trinquet més modern i funcional. Dos intervencions que eren molt esperades pels usuaris del trinquet.

Unes millores i reformes que s’espera que no siguen les úniques en el que resta d’any, per tal de fer del Trinquet Municipal de La Pobla una instal·lació a l’altura de l’afició que els veïns tenen per la pilota valenciana.

Simple Share Buttons