FORMACIÓ DUAL ALEMANYA

redaccio
Added by 02/11/2017

Els joves de La Pobla que tinguen entre 18 i 28 anys i que estiguen interessats a poder formar part del programa de formació dual per a poder trobar treball a Alemanya ja poden inscriure’s. El programa començara al mes de Febrer amb un curs intensiu d’alemany de 600 hores, per a posteriorment començar les practiques en formació a Alemanya al setembre de l’any vinent. Este període de practiques pot tindre una durada entre 2 anys mínim i un màxim de 3 i mig. El títol que obtindran serà equivalent a la formació professional alemanya. Un programa de formació dual entre l’Ajuntament de La Pobla i la cama de comerç de Magdeburg.

Els llocs de treball que principalment es demanden des del país germànic són mecànic especialitzat en fresadora i torn, administratiu de tecnologia informàtica, cuidadors d’ancians i empleats de banca. Per als participants és una oportunitat no soles de poder aconseguir un treball, sinó també de poder aprendre un nou idioma i conéixer i viure noves experiències.

Està prevista una nova visita de representants de la Cambra de comerç de Magdeburg a La Pobla durant el mes de novembre, per a abordar la continuïtat del projecte de Formació Dual i altres propostes. Les persones que desitgen accedir a més informació sobre aquest assumpte, poden sol·licitar-la en el Centre Social.

Simple Share Buttons