GALA ASSOCIACIÓ ALFA Y OMEGA

redaccio
Added by 05/10/2017

El dilluns a la vesprada, la Casa de la Cultura acollia la primera gala que celebrava l’associació alfa i omega, on els seus simpatitzants van cantar, tocar i inclús parlar de les seues experiències personals.
Una cerimònia musical que amagava un rerefons social, els problemes amb la drogaddicció. Amb l’objectiu d’acabar amb este exercici, que cada vegada afecta joves de més poca edat, la gala es festejava amb el lema “Contra la droga.”

Després de les intervencions d’agents socials i autoritats corresponents, era el moment de passar a l’espectacle.
Un acte solidari, que mitjançant un popurri d’actuacions, es donava la mà a tot aquell que necessitara ajuda. Des de l’associació volen mostrar la seua fidelitat amb la gent del municipi, i a més, volen trencar prejudicis que hi ha al voltant del poble gitano.

Finalitzant la jornada amb una xarrada, on s’exposava l’experiència personal, i que acabava fent una valoració positiva de la trajectòria de les persones que han pogut eixir de la droga.

Un més dels actes que s’estan promoguent des de l’associació alfa i omega de la pobla i on conviden a participar a tot el municipi.

Simple Share Buttons