GALA DE L’ESPORT

redaccio
Added by 15/06/2017

El món de l’esport de La Pobla se citava un any més per a celebrar, per dotze any consecutiu, la gala de l’esport. Un acte que val per a que reconéixer l’esforç i els merit dels esportistes locals, siga amb resultats per equips o de forma individual. Però no soles els esportistes tenen a esta gala el protagonisme, les associacions i col·lectius que durant tot l’any donen suport a este important moviment de la Pobla també tenen el seu espai.

Ells foren els primers a pujar a l’escenari, els que van rebre els primers reconeixements de la vesprada. 52 entitats, entre elles el 35 clubs o escoles esportives, més 17 entitats sense els quals no seria possible l’organització dels diversos esdeveniments esportius que s’organitzen. Entre tots ells fan possible que l’esport continue sent una pràctica multitudinària.

I entre els més destacats, pujaven a l’escenari aquells que durant el passat anys han rebut una de les 21 beques que l’ajuntament ha concedit als esportistes que participen en competicions estatals i internacionals. Una ajuda per a que puguen continuar competint a tot tipus de competicions.

Una gala que va tenir també moments per a la música, el grup de jazz «Merche Aria i Fauli Quartet Band» actuaren dos vegades amb un repertori de música jazz. I un vídeo resum de l’activitat esportiva durant l’últim any i un altre amb els testimonis dels guanyadors dels premis de l’anterior edició també foren protagonistes.

Aplegava el moment més esperat de tots, el del lliurament dels Premis de l’Esport. Uns reconeixements que l’ajuntament concedeix en 14 modalitats diferents i que guardonen tant als esportistes que de manera individual han aconseguit les millors fites durant l’actual temporada com als clubs i les entitats no esportives que col·laboren.

La regidora d’esports va destacar les últimes inversions en instal·lacions esportives, les ajudes als col·lectius més vulnerables i el creixement de l’esport femení al nostre municipi.

Tancava l’acte l’alcalde que va voler destacant la importància del moviment esportiu de La Pobla i la vida de les instalacions a on es practiquen els diferents esports

Amb estes paraules es posava fi a una gala que compleix 12 anys.

Simple Share Buttons