GALA DEL COMERÇ

redaccio
Added by 09/07/2018

Segona edició de la gala del comerç i moment per a reconéixer el treball i l’esforç que el teixit empresarial local desenvolupa dia a dia. El gremi de comerciants de La Pobla va organitzar este esdeveniment per segon any consecutiu l’auditori de la Casa de la Cultura.

La gala va tindre una part festiva, ja que va estar amenitzada per les sis actuacions de la final del programa Gent amb talent. Màgia, balls de diferents estils i cant per a una vesprada de reconeixement i homenatge als comerciants de La Pobla. Les autoritats municipals, com l’alcalde i el regidor de comerç van participar també de l’acte.

La gala va servir per a reconéixer a comerços tradicionals del municipi el seu esforç i superació al llarg dels anys. Es van concedir dos premis al relleu generacional a comerços no associats, estos premis van anar cap al forn sant Sebastià, premi que va recollir Vicent Roch, i per a la carnisseria Roch, guardó que arreplegà Jaume Roch.

Les diferents entitats amb les quals l’associació de comerciants col·labora o patrocina durant l’any també van pujar a l’escenari per a rebre el seu reconeixement per part dels comerciants.

I dels comerços més tradicionals no associats, als que sí que formen part de l’associació, els premis van ser per a Ximenelles Hergar i Restaurant Rascanya.

L’ex director de l’oficina de Caixa Popular, Vicent Bengut, també va rebre un homenatge sorpresa per part dels que fins fa poques setmanes han sigut els seus companys.

I amb la decisió del jurat dels premis per a Gent amb Talent finalitzava la segona edició de la gala del comerç.

Simple Share Buttons