GRADUACIÓ ESCOLETA INFANTIL

redaccio
Added by 29/06/2017

L’escoleta infantil finalitzava el curs a la casa de la Cultura amb l’acte de graduació dels alumnes. Després de tres anys de formació finalitzava per a estos menuts la seua priemera etapa educativa. Són xiquets de ters anys i esta és la primera graduació de les seues vides i com a bones estudiants que han sigut van rebre el seu reconeixement en forma de diploma i orla, un record al qual no faltaren el pares i els iaios que ompliren l’auditori.

Les quatre classes del centre participaren d’este acte les tortuguetes, les formiguetes, el mussolets i els elefantets foren els protagonistes de la vesprada.

La primera part de l’acte va ser per a que els xiquets aparegueren a l’escenari amb el birret. Moment per a que les mestres els donaren l’orla i el diploma que acrediten que han finalitzat l’etapa de l’escoleta infantil amb nota.

I amb les graduacions finalitzades la música i la festa agafaven el protagonisme amb els actuacions de cada una de les classes.

Els primers foren els elefantets, amb la canço «Un rayo de sol»

I despres de l’actuació dels elefantets, torn per a les formiguetes que qeu actuaren amb el tema «bajo el mismo sol»

«Pan y mantequilla» va ser l’actuació dels alumnes dels mussolets.

I la classede les formiguetes tancava les actuacions amb el rtime i el ball de «sarandonga».

Posaven fi així a una festa de graduació que ha estat una festa per als xiquets i xiquetes de l’escola infantil municipal.

Simple Share Buttons