HIP-HOP

redaccio
Added by 11/06/2018

El pavelló de La Pobla va ser la seu de la celebració de dos campionats de hip-hop el mateix dia. Dissabte, al matí i la vesprada, els balls urbans i les músiques més modernes, foren les protagonistes del dia, a una jornada on un nombrós públic va gaudir de les actuacions de les grades i a peu de pista. Entre tos els participants dos conjunts de l’escola de La Pobla, «makinetes move» i «Hit move».

Este dia de competició en el pavelló era per a tots els alumnes el moment per a demostrar, en tan sols dos minuts, tot el que han aprés durant el curs i també de demostrar al jurat de la prova el resultat de moltes hores d’assaig, en alguns casos des del mes d’octubre.

La primera de les actuacions per part dels grups de La Pobla va ser per a «Makinetes move». Un dels grups més joves de l’escola. Una actuació plena de ritme que va encoratjar al públic, ja que per a tots ells era una gran satisfacció poder competir en casa. Pujar a l’escenari, actuar de la millor de les maneres, i no deixar-se impressionar ni pel muntatge de la competició ni pel públic present van ser alguns dels reptes als quals s’enfrontaren.

La segona de les actuacions locals va recaure en «Hit move». Un grup més major i més experimentat que «maquinetes move». Damunt de l’escenari ho van donar tot, i la seua actuació anava més enllà del ball, portava darrere una forta carrega simbòlica, ja que va ser una actuació que clamava contra l’assetjament escolar.

El hip-hop és una modalitat de ball que ara es troba federada dins de la federació de ball de la comunitat valenciana i d’ahi que estiguen començant a celebrar-se este tipus d’esdeveniments, que estan siguen multitudinaris tant en l’escenari, com en les graderies.

El dia deixa uns resultats molt bons per al hip-hop de La Pobla. Les «maquinetes move» van ser primeres classificades de mati i quartes per la vesprada, i el grup «hitmove» es van classificar en tercer lloc al mati i segones a la vesprada.

Simple Share Buttons