HOLI PARTY

redaccio
Added by 06/07/2017

Molt de color, molta música, ganes de passar-ho bé i moltes hores de festa. Aixi va ser la «Holi experience» que es va celebrar a la parcel·la del Mas de Tous.

Una llarga vesprada i nit que els més joves del poble aprofitaren per a ballar i cantar sense parar, però també fent allò que caracteritza i fa diferents les festes «Holi», omplint-se i tacant-se de diferents colors amb els pólvores holi.

Un gran escenari pel qual passaren alguns dels millors DJ’s del moment va ser el principal reclam de la festa, un per un sonaren els principals èxits musicals del moment que van fer ballar als assistents sense parar. El cartell comptava amb importants DJ’s, però tambe va donar participació a artistes locals, com DJ Castillo i «El Caly», per a ells una gran oportunitat per a donar-se a conéixer i poder actuar a un gran festival.

Per a cadascú mitja hora d’actuació que va ser el tancament de la «Holi experience», un fi de festa amb marcat accent de La Pobla

Però no soles la música i el color foren els protagonistes del festival, per a poder refrescar-se, llevar-se part dels pólvores holi de damunt i rebaixar la temperatura, es va instal·lar un gegant tobogan aquàtic que va ser una gran atracció per a majors i menuts.

Però si volen saber com ser la «Holi experience» i com s’ho van passar els assistents, només cal sentir les seues opinions.

Simple Share Buttons