HORTS MUNICIPALS

redaccio
Added by 15/01/2015

Estos terrenys a prop de l’estació es convertiran en unes setmanes en el primer hort municipal. Són de titularitat pública i l’ajuntament ha posat en marxa els treballs per reparcel·lar-los i convertir-los així en 22 horts d’uns cinquanta metres quadrats cadascun. L’obra s’estan fent amb les persones inscrites en la borsa de treball que s’obria este estiu amb el programa impulsa ocupació. S’ha construït una tanca perimetral i ara s’estan fent les sèquies que donaran servici a cadascun dels futurs usuaris.

A cadascuna de les 22 parcel·les es podrà produir fruïts i hortalisses que hauran de ser exclusivament per a l’autoconsum.

Esta setmana s’ha obert el període per a presentar les instàncies per a les persones que estiguen interessades en explotar alguna d’estes parcel·les. Va dirigit a persones que no tinguen cap propietat d’esta naturalesa i els criteris d’adjudicació atendran a la renda familiar i l’antiguitat en d’inscripció al Servef. Es reserven 5 horts per a persones jubilades. El termini màxim per presentar les sol·licituds és el 27 de gener a les dos.

La concessió dels terrenys serà fins el 30 de setembre de 2016.

No Comments

No Comments Yet!

No Comments Yet!

But You can be first one to write one

Write a Comment

<

Simple Share Buttons