INAUGURACIÓ AULA BIBLIOTECA

redaccio
Added by 11/06/2018

Des de la setmana passada l’aula polivalent de la biblioteca ja és història i el mateix espai està ocupat ara per una nova aula d’estudi que donara servici als estudiants de La Pobla, especialment en l’època d’exàmens. Nova i ampliada sala que compleix les condicions per a què l’estudi puga fer-se en les millors condicions. Una obra que des del col.lectiu d’estuidants era molt demandada

Una nova sala d’estudis que s’inaugura en una època crucial, tant per als alumnes que s’han preparat les proves d’accés a la universitat, com per als ja universitaris.

I els que més agraeixen esta nova instal·lació són els estudiants. Amb la finalització de les obres i la inauguració i posada en marxa tenen al seu abast un espai millor, més gran i que els ajudarà en esta època de l’any tan important per a ells.

Esta nova sala amplia la capacitat en un 200%, es troba completament insonoritzada, i tal com s’ha fet fins al moment, en epoca d’estudis estarà oberta les 24 hores del dia per tal de donar el millor servei possible

Ara ja només queda desitjar als nostres estudiants els millors resultats possibles als examens per a que puguen gaudir d’un merescut descans en estiu.

Simple Share Buttons