INAUGURACIO CASAL CERVANTES

redaccio
Added by 09/03/2018

Divendres passat la falla de Cervantes inaugurava el seu casal. A partir d’ara ja no tindran problemes d’espai. Al nou establiment podran cabre tots els fallers i falleres, tan per a sopar com per a la festa. Este nou local els permetrà prescindir de la carpa. A més, l’emplasament compta amb un gran espai d’emmagatzematge que abans no tenien.

Deixar el nou casal acabat i preparat per a estes falles ha estat una feina que han portat a terme entre tots. I és que cada membre de la falla ha intervingut per deixar a punt el nou recinte. El canvi de local ja es va fer l’any passat, però és enguany quan poden dir que el treball està finalitzat.

Sempre és una alegria estrenar casal però encara més si és l’any en que eres fallera Major.

Els més menuts també destaquen que este nou establiment els permetrà passar-s’ho millor. I és que les noves dimensions permeten aprofitar cada racó i podran jugar més còmodes.

Amb tots els fallers i falleres expectants, els presidents, acompanyats de les falleres majors del 2018, van ser els encarregats de tallar la cinta preparada per a l’ocasió. I per tal de no oblidar un acte tan asenyalat, es van quedar amb un tros de la cinta.

Una vegada inaugurat el casal, els asistents a l’acte entraven per vore les noves instal.lacions i per gaudir de la picaeta que els esperava dins.

Des de la falla de Cervantes aprofiten esta inauguració per convidar al seu casal a tots el veïns per a que gaudisquen de les festes i passen una bona estona amb ells.

Després de complir amb totes les formalitats, acabaven la vesprada tots junts amb el berenar que la falla havia preparat i després continuaren la festa per celebrar la inauguració del nou casal.

Simple Share Buttons