INAUGURACIÓ EXPO NINOT 2018

redaccio
Added by 09/03/2018

El calendari faller no va tindre treva el passat cap de setmana, els dies gran s’acosten i això es nota amb la intensitat que ja es viu la festa per tot arreu amb una successió d’acte de manera contínua.
A l’espera que comença la plantà dels monuments fallers en poc menys d’una setmana, ja es pot visitar la tradicional Exposició del Ninot, una xicoteta mostra de cada monument faller, i que un any més es troba a la sala d’exposicions de la casa de la Cultura.
Alexandra Pitarch i Estela Saiz, Falleres Majors de la Pobla, van ser les encarregades d’inaugurar l’exposició

Alexandra i Estela van ser les encarregades de tallar la cinta amb la qual es deixava inaugurada oficialment l’exposició del ninot de 2017. Les primeres a visitar la Sala d’Exposicions de la Casa de la Cultura, van estar les mateixes Falleres Majors i les seues Corts d’Honor.
Catorze ninots en total, un de la falla infantil i un altre, de la falla gran, van ser el centre de les mirades. D’entre tots ells, només dos se salvaran de les flames del foc de la nit del 19 de març. També estaven presents els dos ninots indultats de l’any passat.

Però no de només ninots viu esta exposició, els llibrets fallers, que també opten a concurs, i les fotos de temàtica fallera, complementen la visita.
Allí pogueren admirar els ninots infantils i ninots de la falla gran que cada comissió ha presentat amb l’ànim d’agradar al jurat per a ser salvats del foc de la nit de Sant Josep.

Parada obligatòria al lloc dels llibrets, es podien vore i llegir tots els que estaven exposats.

I un any més també es pogueren vore totes aquelles fotos que els fallers que han presentat i que també seran sotmeses a la decisió d’un jurat per tal de saber quina és la millor d’enguany.
Tots els amants del món faller podran visitar l’exposició fins al moment en què els ninots faran el seu camí cap a la seua demarcació corresponent.

Simple Share Buttons