INCORPORACIÓ AGENT IGUALTAT

redaccio
Added by 18/04/2017

L’Ajuntament de la Pobla ha posat en marxa recentment un servei d’informació i assessorament en matèria d’igualtat amb l’objectiu d’afavorir la igualtat entre homes i dones.

Concretament, este nou servei s’ofereix per la incorporació d’una agent d’igualtat que treballarà en col·laboració amb el departament de Serveis Socials per a la programació activitats, tant per evitar la discriminació de gènere com la d’altres col·lectius desafavorits.

Qui ho desitge, podrà acostar-se fins al segon pis de l’Ajuntament per a rebre més informació sobre recursos i servicis, formació, orientació sociolaboral, itineraris professionals i normativa en matèria d’igualtat.

A més, este departament ofereix també atenció al públic tant per a empreses o entitats a l’hora d’elaborar el pla d’igualtat, com els particulars que vulguen assessorament en matèria d’igualtat i van a introduir el llenguatge inclusiu al consistori local.

Des d’este departament es posaran en marxa accions de prevenció i detecció de situacions de violència de gènere i es coordinaran les actuacions amb la Guàrdia Civil i la Policia Local.

D’altra banda, també es continuaran algunes de les activitats realitzades fins ara i s’incorporaran altres noves, com la celebració del dia LGTB.
D’esta manera, s’aposta per un programa d’igualtat real a partir de la posada en marxa d’iniciatives de sensibilització, informació i formació des de joves amb activitats tant en l’institut com en els col·legis de la localitat.
El departament d’igualtat es troba en la segona planta de l’Ajuntament, en horari de nou a dos i mitja i també al correu electrònic igualtat@lapobladevallbona.es

Simple Share Buttons