INFRAESTRUCTURA GRAN FONS

redaccio
Added by 16/05/2018

El gran fons és una de les grans proves esportives que se celebren en La Pobla al llarg de l’any. La quantitat de participants que de normal participen a este tipus de carreres enguany s’havia de sumar el fet d’estar dins del vint-i-uné circuit de carreres de la Diputació de València. El muntatge de l’eixida i la meta, els punts d’avituallament, els voluntaris, la policia i la protecció civil formaren un dispositiu de carrera que superava el centenar de participants.

Un dels grups més important de col·laboradors són els membres i els voluntaris del Club d’Atletisme, un dia per a tots ells a on va estar des de bon matí treballant

Imprescindible va ser el treball de la policia local i la protecció civil, ells representaren el dispositiu més preparat i és que un circuit de 15 kilòmetres que recorre el cas urbà i diverses urbanitzacions demana de talls de carrers i de control del transit durant més de dos hores.

En meta no va faltar de res, i és que des de minuts abans de la carrera, fins que finalitza el lliurament de trofeus l’ambientació no pot faltar, i no parlem soles de la música, sinó dels speakers, una figura que aconsella i entretén als corredors.

I el fet de formar part del calendari de Diputació va atraure diferents mitjans de comunicació i fotògrafs que van donar, juntament amb nosaltres, de bon compte de la carrera.

Quasi 700 participants van formar part del gran fons, una carrera que entrava dins del circuit després de tres anys, ja que no formava part d’este calendari des de 2015.

Un gran fons que més enllà del vessant esportiu que donà projecció al municipi, ja que és una manera de donar a conéixer La Pobla a través de l’esport per tots els racons de la província.

I més enllà dels guanyadors de les diferents categories la gran victòria era arribar a la meta, ahí es van poder vore diferents tipus de celebracions: a soles, en parella, amb els fills, amb la bandera del país d’origen, o donant-li gràcies a Deu per finalitzar la prova.

Per a tots que els que creuaven la meta els tenien preparat un avituallament, beguda isotònica, aigua i taronges que ajudaven a recuperar les forces.

I després de recuperar forces amb l’avituallament moment per a relaxar-se amb un massatge. Hora per a què els massatgistes realitzaren el seu treball amb els corredors i es recuperaren dels 15 kilòmetres, que per a la majoria d’ells va suposar entre una hora i una hora i mitja d’esforç

El circuit de carreres de la Diputació viatja este cap de setmana cap a Manises, per a disputar el sisé memorial Juan Ramon Ferrer, una carrera de 10 kilòmetres, i tornarà a la comarca el 28 de juliol amb la volta a peu de l’Eliana, i el 15 de setembre amb la pujada a la Montieleta de Benaguasil.

Simple Share Buttons