INICI INVERSIONS PARTICIPATIVES

redaccio
Added by 04/01/2018

Des del 2 de gener i fins al 28 es podran presentar proposicions sobre les inversions que es consideren necessàries en les diferents zones del municipi, dins de la segona edició dels pressupostos participatius. La ciutadania pot transmetre a l’equip de govern de la localitat les propostes que desitja que se sotmeten a un estudi de viabilitat, per a ser incloses posteriorment en les ‘Inversions Participatives’ de l’any 2018. En total s’han destinat 200.000 euros del pressupost municipal d’enguany a atendre les diferents propostes que es presenten, i que superen la fase d’avaluació. Per a açò, s’ha dividit la Pobla de Vallbona en 7 espais: el nucli urbà es divideix en tres (nord-oest, nord-est i sud), a més de les zones residencials del nord, sud, est i oest de la localitat. Si es fa a través del portal habilitat (participacio.lapobladevallbona.es), el màxim de propostes que pot presentar-se és de tres.

Per a fomentar també la participació en persona, hi haurà tallers per a l’elaboració de propostes:

El 9 de gener, el Centre Social de la Urbanització Maquiva abordarà els projectes de les zones residencials de la zona nord, el 10 de gener, en el Centre Social de la urbanització La Sima, l’11 de gener, el Centre Social de la urbanització Camp de Túria serà seu de la presentació de propostes de la zona sud i de la zona oest del municipi seran al centre social del carrer Senyera els dies 16 i 17. Al mateix moment, hi ha altres dos reunions ‘específiques’: una, per a joves, en la Llar Jove, el 18 de gener, a les 19:00 hores; i una altra per a majors, a les 10:30 hores) en el Centre Social del carrer Senyera.

Una vegada les propostes superen els filtres legals que marquen aquest tipus d’actuacions, arribarà la fase de debat (del 13 al 25 de febrer) i la posterior votació,que es prolongarà del 26 de febrer al 2 de març.

Simple Share Buttons