INVERSIÓ CASA BERNAL

redaccio
Added by 05/10/2017

La setmana passada, la Regidoria de Cultura de l’Ajuntament es va reunir amb el sotsdirector general de Patrimoni de la Generalitat Valenciana i amb la cap del Servei de Patrimoni Cultural de la Generalitat. L’objectiu d’aquesta cita era sol·licitar a la Conselleria de Cultura de la Comunitat Valenciana una inversió a la casa Bernal.

El resutat de la reunió ha sigut positiu, ja que han decidit aportar un poc més de 241.000 euros per dur a terme la tercera fase del projecte de restauració de la casa Bernal, a més d’altres 12.700 euros per cobrir les despeses derivades de la inspecció tècnica i executiva d’aquest projecte.

Aquesta decisió, encara que està confirmada des de la mateixa Conselleria de Cultura, està supeditada a l’aprovació del pressupost d’enguany, que es produirà al novembre o desembre proper.

Una inversió destinada a la tercera fase, on s’efectuarà una prospecció arqueològica, es rehabilitarà la façana del carrer Colón, es reconstruiran les cobertes dels dos edificis i s’actuarà a la zona de la cuina.

Simple Share Buttons