IV Edició VOLTA A PEU LLUIS VIVES

redaccio
Added by 16/05/2018

Festa de l’esport al col.legi Lluís Vives. El centre organitzava un dia d’activitat física per fomentar l’esport entre els alumnes. La volta a peu ha portat a tots els xiquets i xiquetes a córrer com a autèntics atletes. En la carrera participaven al voltant de 400 alumnes. Des dels més menuts d’infantil fins sisé de primària. Els alumnes han corregut acompanyats dels seus mestres en una prova esportiva que per a tots ells és un dia festiu.

Els xiquets i xiquetes han estat preparant-se per a este dia. Tots tenen clar que el més important és participar i arribar a la meta. Per a això, l’alumnat ha estat entrenant.

Els diversos grups participants anaven fent la carrera per adats. Esta era la 4º edició de la VOLTA A PEU LLUIS VIVES. Per a tots ells el recorregut començava prop de la Cafeteria Mª Dolores i acabava al pati de l’escola.

En la volta a peu al col.legi participaven tots els alumnes del centre i per tant implicava també a tot el professorat. Un dia de festa i esport deixava valoracions positives.

En acabar, fruita fresca per a tots. Com no podia falta a una cursa, la zona d’avituallament estava preparada per a que tothom descansara i reposara fornces.

I per últim, a signar al gran mural per deixar petjada de l’assistència a la Volta a Peu.

Simple Share Buttons