JORNADES EDUCATIVES

redaccio
Added by 13/04/2018

Per primera vegada s’han organitzat a La Pobla unes jornades educatives. Estes cites educatives són unes sessions didàctiques i formatives, obertes tant per als docents dels centres d’infantil i primaria, com per a tots els que estiguen formant-se com a mestres. Estes jornades educatives també han estat obertes a qualsevol interessat a conéixer de prop les noves metodologies d’ensenyament.

Les jornades educatives s’han inaugurat este dimecres dia 11, al col·legi Lluís Vives, amb la presència de l’inspector general d’educació, Jose Blasco, en representació de Miguel Soler secretari autonòmic d’educació i investigació. Estes primeres jornades han portat com a lema «Emoció, renovació i innovació»

Esta activitat ha comptat amb el suport dels Centres de Formació, Innovació i Recursos Educatius, CEFIRE, i donarà l’opció d’adquirir un diploma a tots els participants a les sessions. Estes jornades han sigut concebudes com una oportunitat perquè els diferents centres educatius poblans posen en comú la seua forma d’interactuar amb l’alumnat, per a afavorir el procés d’aprenentatge.

Estes jornades han despertat expectació dins del món educatiu de La Pobla, ja que gràcies a elles
s’ha pogut abordar nous àmbits d’actuació i s’espera poder repetir-les en pròximes edicions.
El fet que hagen pogut participar els mestres de tots els nivells educatius i la ciutadania en general ha propiciat que tots els implicats en l’educació compartisquen idees, propostes i coneixements per a millorar.

Simple Share Buttons