LA DIPU ET BECA 2018

redaccio
Added by 09/07/2018

Amb l’arribada del mes de juliol, acudeixen a les dependències municipals els joves que formen part del programa «La Diu et beca». El saló de plens va donar la benvinguda als becaris que formaran part d’este pla durant els mesos d’estiu. Un acte on se’ls va explicar en què consisteixen les pràctiques que van a fer durant 4 hores diàries els mesos de juliol i agost.

Tant l’alcalde com la regidora de personal van voler destacar el valor d’estes beques que els ajudaran en dos sentits: per una banda podran treballar i formar-se en l’ajuntament, un sector, el de l’administració publica, en el qual és poc habitual fer practiques durant la formació acadèmica, i per altra banda podran guanyar uns ingressos durant l’estiu. Ells arriben per poder reforçar aquelles àrees de l’ajuntament on existeix puntualment estos mesos menys personal i més feina.

Enguany són 19 places les que ha oferit la diputació i els alumnes estaran dos mesos de període de formació. Una convocatòria de beques que no és l’única que es fa durant l’any, encara que sí és una de les quals desperta més expectació entre els joves del municipi.

El programa «La Dipu et beca» és per als 19 beneficiats una oportunitat que de segur aprofiten al màxim. Podran formar-se i al mateix temps la diputació els paga un salari mensual.

En l’acte de presentació els alumnes han conegut els que seran durant juliol i agost els seus tutors als diferents departaments de l’ajuntament.

Simple Share Buttons