LA DIPU ET BECA

redaccio
Added by 06/07/2017

Amb l’arribada del mes de juliol arriben a les dependències municipals els joves que formen part del programa «La Diu et beca». El saló de plens va donar la benvinguda als que van a formar part d’este pla durant els mesos de Juliol i Agost. Un acte on se’ls va explicar en què consisteix les pràctiques que van a fer.

Tant l’alcalde com la regidora de personal van voler destacar el valor d’estes beques que els van ajudar en dos sentits, per una part podran treballar i formar-se en l’ajuntament, un sector, el de l’administració publica, en el qual és poc habitual fer practiques durant la carrera, i per altra part podran guanyar uns ingressos durant l’estiu

Enguany són 18 places les que ha oferit la diputació i els alumnes estaran dos mesos de període de formació. Una convocatòria de beques que no es l’única que es fa durant l’any

El programa «La Dipu et beca» es per als 18 beneficiats una oportunitat que de segur aprofiten al maxim. Podran formar-se i al mateix temps la diputació els paga un salari mensual.

VCP 9017 ADRIAN ARROYO (00:16) agafar experiencia // (00:38) omplir l’estiu

VCP 9016 CARMEN (00:05) Em pareix // (00:27) oportunitat

En l’acte de presentació els alumnes han conegut els que seran durant juliol i agost els seus tutors als diferents departaments de l’ajuntament.

Simple Share Buttons