LA NIT DE BORO

redaccio
Added by 30/11/2017

La casa de la Cultura s’omplia d’expectació diumenge a la vesprada per a l’espectacle de varietats «La nit de Boro». La forta pluja caiguda la nit del 5 d’agost va impedir que este espectacle es pogués celebrar al parc coincidint amb la celebració del sopar dels majors. Quasi 4 mesos després d’aquella plujosa nit Boro podia per fi, oferir el seu espectacle.

Nit per on passaren per l’escenari de la Casa de la Cultura un amplíssim catàleg d’artistes per a oferir una nit musical i d’humor que va quedar pendent en estiu. Boro reaparegué després de molts anys sense xafar un escenari al mes de febrer, i des d’aquell moment no ha parat d’actuar. Va ser protagonista de la gala de «Juntos por Senegal» i l’associació contra el càncer del mes de juny i de l’espectacle d’este diumenge. Les seues actuacions sempre compten amb una gran afluència de públic, la seua figura és molt volguda en La Pobla i quan actua la gent acudeix sense pensar-ho dos vegades.

Vesprada plena de festa, música, humor i molta diversió a l’escenari de la Casa de la Cultura la que gaudiren els espectadors que quasi no deixaren una butaca buida. Els millors artistes locals, Jose Luis Fauli, Marisol, Lara juntament amb altres convidats com la Margot i Donis Salvador i el cos de ball d’amics del Sur …i com no l’espectacle transformista i lliberal ple de cançons i de moments de riure de boro.

Simple Share Buttons