LAURA WARMUZ, SUBCAMPIONA D’ESPANYA

redaccio
Added by 09/03/2018

La poblana Laura Warmuz, tiradora del Club Arc Calderona, ha sigut medalla de plata per equips al Campionat d’Espanya absolut de tir amb arc absolut i junior celebrat a Eivissa el passat cap de setmana del 23 al 25 de Febrer. Una bona mostra del treball a les categories de l’escola que està fent-se des del tir amb arc Calderona.

Laura té sols 15 anys, però ja és la segona vegada que s’atreveix a competir a la categoria absoluta. Ha format part de l’equip de la Selecció Valenciana juntament amb Maria i Nerea, del club Arc Almussafes. Les tres van ser les representants de l’equip autonòmic valencià. Per a Laura no és la primera participació en esdeveniments d’àmbit nacional o internacional.

Laura forma part de la Selecció Valenciana de Tir amb Arc des de fa anys. Ella, per la seua edat i categoria és esportista en edat cadet, hauria d’anar al campionat de menors de 18 anys. Però des de l’any passat ja acudeix també a l’absolut, i enguany ha rebut la seua primera recompensa.

Va estar una final molt emocionant, perquè les madrilenyes van guanyar els dos primers jocs. Però les valencianes van remuntar i van guanyar els dos següents, encara que finalment no van poder fer-se amb l’or.

El resultat del campionat d’Eivissa és un premi més que merescut, tenint en compte que dos de les components de l’equip són menors de 18 anys. Un excel·lent resultat que fa que Laura, a la seua temprana edat tinga ja un presenta esportiu brillant, convertint-se en una de les més importants promeses del tir amb arc.

Simple Share Buttons