LGTBI

redaccio
Added by 29/06/2017

El passat dilluns s’iniciava la setmana per l’orgull a La Pobla. Un període ple d’activitats per a donar suport al col·lectiu LGTBi; de Lesbianes, Gays, Transexuals, Bisexuals i Intersexuals, que l’Ajuntament porta defensant des de fa ja tres anys.

Uns actes que culminaran amb la celebració del Dia Mundial de l’Orgull LGTBI que a la Pobla es festejarà el proper dissabte 1 de juliol.

I s’inauguraven estes jornades amb la ponència sobre lleis LGTBifòbia i la discriminació per raó d’orientació o identitat sexual.

Durant esta xarrada es va conéixer la situació d’Espanya en quant a homofòbia i la comparativa amb altres països tant de la Unió Europea com de fora d’ella. A més de les possibles solucions per a acabar i erradicar la problemàtica d’LGTIfòbia.

Un col·loqui molt interactiu, que donava començament a tota una sèrie d’activitats en suport d’este col·lectiu.

I que el dimecres, coincidint amb el dia oficial de l’orgull i sent l’últim del mes de juny, que dona lloc als Café Tertúlia de la Casa Gran, es convidà a Mar Ortega per a parlar d’Igualtat.

Un debat que es va desenvolupar en un ambient amistós i obert, amb l’ingredient ideal per a passar una vesprada amena en la qual es van compartir pensaments i coneixements.

Simple Share Buttons