L’HOME VICTORIA

redaccio
Added by 09/07/2018

No és el primer llibre que escriu Josep Jorge, però sí que és el primer que ha aconseguit que es publique. «L’home victòria» es presentava a La Pobla, una historia que es contextualitza als Estats Units i que te com a fil conductor el basquet. El llibre narra la historia de Stephen Davies, un vidu que molts consideren un fracassat, viu amb la seua filla en una caravana als afores de Milwaukke. Bob, el seu germà, de qui no havia sabut res des de feia més de vint anys, torna inesperadament a la ciutat per visitar la seua mare, malalta d’Alzheimer.

«L’home victòria» es presentava a La Pobla, amb el públic més proper de Josep. Una presentació que arribava després de que esta història comptarà amb el favor del veredicte de l’última edició dels premis literaris «25 d’abril» de Benissa. Un exit que anima a Josep a continuar endavant en la seua tasca literària.

Un ple absolut el que va registrar l’aula polivalent de la Biblioteca per a sentir de prop les explicacions de Josep sobre «L’home victòria», moment també per a poder comprar el llibre i endur-se’l signat a casa.

Simple Share Buttons