LICITACIÓ CARRER LAS PALOMAS

redaccio
Added by 30/11/2017

La Conselleria d’Agricultura, Medi Ambient, Canvi Climàtic i Desenvolupament rural ja ha adjudicat la licitació de l’avantprojecte i projecte de drenatge de les urbanitzacions Sant Martí, Maravisa, Les Penyes i Montesano. Amb esta adjudicació del projecte es dóna resposta al compromís que l’any passat va adquirir la Direcció General de l’Aigua amb l’Ajuntament de la Pobla de Vallbona per buscar una solució al problema que pateixen les urbanitzacions de la zona est en els períodes de fortes pluges.

Esta adjudicació del projecte és el pas important per a donar solució a un problema que es fa evident als períodes de pluges fortes i que dictaminarà quina és la millor solució per quan es puguen iniciar les obres per tal de donar solució definitiva al problema. Un projecte que involucra tant a la Generalitat com als ajuntaments de San Antonio de Benagéber, Bétera i La Pobla

Este serà el primer projecte que es realitza per resoldre el problema d’acumulació d’aigües i inundacions que es pateix a la urbanització Sant Martí i sobretot al carrer las Palomas i els voltants i que afecta tant al terme de la Pobla de Vallbona com a les poblacions veines de Benagéber i Bétera. L’empresa que resulte adjudicatària tindrà un termini de dotze mesos per elaborar l’avantprojecte i el projecte d’esta obra.

Simple Share Buttons