MANIFESTACIÓ DIA DE L’ORGULL

redaccio
Added by 06/07/2017

L’arc de Sant Martí, símbol i senyera del col·lectiu LGTBI presidia el parc dissabte a la vesprada. L’últim i més esperat dels actes de la setmana de l’orgull arribava amb la manifestació per a reclamar la igualtat de drets per part del col·lectiu LGTBI, un acte amb caràcter comarcal que organitzava l’associació Mirall Camp de Túria. A prop de les 8 i mitja de la vesprada el parc anavo siguen el punt de trobada, de majors i menuts, per a participar d’esta manifesta del dia de l’orgull que es celebrava per primera vegada a La Pobla. Molta festa, i molt de color per a este acte reivindicatiu, però a la mateixa vegada festiu.

Amb les pancartes preparades, obria la comitiva la del «Mirall», la manifestació donava inici amb el soroll d’una traca que avisava que la comitiva multicolor anava a començar el seu recorregut cap a les portes de l’ajuntament.

Una manifestació a la qual no li va faltar ni la música de la batucada ni la bandera de l’arc de Sant Martí, ja fora en format menut o gegant.

Pocs minuts després de l’eixida la manifestació arribava a les portes de l’ajuntament. Allí s’ajuntaren tots els grups polítics per a la part més important de l’acte. Primerament es va desplegar la bandera LGTBI de la balconada de l’ajuntament, i posteriorment es va donar lectura del manifest que el col.lectiu Lambda havia preparat per eixe dia

I amb el manifest ja llegit, i amb el mateix to reivindicatiu i festiu, la manifestació continuava carrer Colon en direcció a Poeta llorente. El punt final va tornar a ser el parc, lloc a on finalitzava no soles la manifestació, si no tota una setmana d’actes.

Esta primera manifestació en La Pobla es per al col·lectiu LGTBI una fita important, ja que este tipus de celbracions es traslladen de les gran capitals als pobles

Amb més musica i més festa es fivaca la cloenda a l’acte més multitudinari de la setmana de l’orgull en La Pobla

Simple Share Buttons