MARIHUANA EN LA POBLA

redaccio
Added by 09/02/2018

Agents de la Policia Nacional han intervingut 2.800 plantes de marihuana en un domicili de la Pobla de Vallbona i han detingut a tres persones com a presumptes autores dels delictes contra la salut pública i defraudació del fluid elèctric.

Segons han informat fonts de la Prefectura Superior de Policia, els agents van comprovar durant la recerca que les tres plantes d’un habitatge de La Pobla estaven preparades per al cultiu interior de marihuana, ja que tota la casa estava panellada amb pladur i les finestres tancades i segellades. En el registre efectuat es van intervenir unes 2.800 plantes de marihuana, 12 quilos de marihuana premsada i preparada per a la seua venda, 715 euros, 171 llums de calor, 69 transformadors, 21 temporitzador, 24 ventiladors i desenes de tubs i aparells d’aire.

I per altra banda també esta setmana La Policia Nacional ha detingut a València a dos presumptes membres d’una xarxa dedicada al tràfic de drogues, principalment cocaïna que entrava a través del Port de València. No obstant açò, els investigadors de la Policia Nacional van trobar en un domicili de l’avinguda França de València prop de 24 quilos de cocaïna que els implica directament a tots dos en la trama de tràfic de drogues. Així mateix, en dos registres més realitzats en la localitat de la Pobla de Vallbona els agents van intervenir uns 120.000 euros en metàl·lic, que procedeixen, segons la policia, del narcotràfic.

Simple Share Buttons