MATINAL 4X4

redaccio
Added by 09/03/2018

L’ermita de Mas de Tous i els seus voltants tornaren a convertir-se en un circuit habilitat per als cotxes 4×4, la tranquil·litat habitual d’este lloc del poble canviava per unes hores per acollir als vehicles tot terreny.

Per primera vegada a este 2018 el club «skorpions» organitzava una matinal d’exhibicions de cotxes amb un circuit habilitat per ells mateixos per a gaudiment dels participants. Amb l’experiència d’haver fet ja tres matinals d’este tipus a l’esquena es va tornar a habilitar un circuit amb tot tipus de proves i trampes tant per als cotxes com per als conductors. Una cita, la de La Pobla que s’ha convertit en un reclam imprescindible per als amants dels cotxes 4×4.

Una matinal que va comptar amb la participació de la parella campiona d’Espanya de navegació 4×4. Per a ells dos, encara que practiquen una disciplina que no és la que la gent inscrita va practicar en La Pobla, este matinals són el millor reclam per a donar a conéixer l’afició pels cotxes 4×4

Amb només dos anys, des que organitzaren la primera de les matinals, el nom del club «skorpions» i el de La Pobla, ja s’han convertit en tota una referència dins del món dels cotxes 4×4. A hores d’ara el club «skorpions» esta siguent un model d’organització a seguir per aficionats d’altres pobles.

Matí amb oratge plujos, que va enfangar el circuit, però que va ajudar a donar més realisme als obstacles habilitats, per a dificultat dels conductors i gaudiment dels aficionats. Pujades, baixades, rampes i enormes clots per aprendre a dominar el vehicle. Regals i sortejos per als participants i trofeus per als inscrits completaren el matí de conducció de vehicles 4×4 organitzat pel club «skorpions»

Simple Share Buttons