MÉS ATENCIÓ AL CENTRE CRIDA’M

redaccio
Added by 29/06/2017

El centre d’atenció primerenca de La Pobla ha vist com s’ha autoritzat a poder duplicar els seus usuaris, exactament de 35 a 70. Amb esta nova atenció es dona oportunitat a que més famílies puguen utilitzar els recursos del centre i s’ha vist reduida la llista d’espera. Al centre es dona atenció personalitzada a xiquets i xiquetes de 0 a 14 anys.

El centre d’atenció primerenca atén a menors, i amb l’ampliació d’usuaris ara es dona l’oportunitat de fer un tractament el més igualitari possible per a tots. Ara el tractament serà de 2 hores setmanals dividits en dos sessions.

Una atenció a menors amb discapacitats físiques o cognitives. Primer es fa un procés de valoració de cada menor per mitjà d’una entrevista amb els pares i més tard es valora al xiquet o xiqueta per a poder aplicar la millor teràpia, sempre de manera personalitzada.

Cada usuari és diferent i requereix d’una teràpia personalitzada en funció de les seues necessitats, al centre compta amb les instal·lacions necessàries i el professionals adequats per a cada cas.

Unes teràpies que són el millor mètode per a poder fer créixer i desenvolupar als xiquets o xiquetes que ha d’utilitzar este centre. Una atenció que els permet avançar

L’atenció a este centre esta finançada al 100% t per la conselleria de polítiques inclusives per als usuaris de 0 a 6 anys amb un total de 204.180€ i per part de l’ajuntament amb una quantia de 35.200 per atendre als xiquets i xiquetes de 6 a 14 anys.

Simple Share Buttons