MOBILITAT SOSTENIBLE

redaccio
Added by 28/09/2017

Hui en dia l’urbanisme camina cap a una nova realitat respecte al que es coneix fins al moment. Els nostres carrers i les nostres places s’estan sometent a processos de reforma i reconstrucció a on es vol que les persones siguen els protagonistes, vies urbanes més eficients i amb menys trànsit rodat. Tot açò demana un canvi de mentalitat que és més fàcil de fer amb els més menuts, per això tècnics municipals visitaren diferents col·legis per tal d’explicar-los als xiquets com van ser les reformes a fer i el perquè d’eixes actuacions. Un col·loqui en el qual la veu dels xiquets va ser tinguda en compte.

El més normal és anar al col·legi en cotxe o caminant, i per què no anar en bici o en patinet? Estes van ser algunes de les propostes que els alumnes donaren als tècnics. Ells encara són xiquets però és important que de les seus idees puguen eixir transformacions reals, ja que d’ací uns anys seran majors i els canvis que ara poden alçar polemica per a ells no ho serà i ho voran com una cosa normal.

La reforma que es farà al carrer colon en pròximes dates i explicar-los quin ha sigut el motiu d’ampliar voreres als entorns dels col·legis van ser els motius d’estes visites dels arquitectes a les aules. Un urbanisme més sostenible i humanitzat és possible i amb les propostes i les idees dels més menuts serà més fàcil d’aconseguir.

Simple Share Buttons