MORRUT ROIG IDAI NATURE

redaccio
Added by 23/04/2018

La palmera és una de les especies més presents a la nostra terra, especialment a parcs o als llocs on puga lluir la el seu besant ornamental i podem gaudir-la amb diferents generes botànics. Però esta planta ornamental ha estat seriosament amenaçada als últims anys pel morrut roig. Este coleòpter d’origen Asiàtic Tropical ha sigut un enemic molt fort de les palmeres i la seua plaga i ha que molts exemplars acabaren tirant-se a perdre. El morrut roig te els dies contats, i la solució l’ha trobat una empresa de La Pobla, IDAI NATURE. Ells han sigut els que han donat amb el remei definitiu amb el valor afagit d’haver trobat una solució natural al problema.

El tractament que han aconseguit elimina al 100% els exemplars de morrut roig i les seues larves. El producte que s’ha creat després d’anys d’investigació serà la millor ajuda per a la supervivència de les palmeres , i tot aço sense cap presència d’agents químics.

Per a garantir l’èxit del nou producte s’haurà d’aplicar un total de 8 vegades a l’any i l’efectivitat està garantida al 100%, la solució al morrut roig arriba amb un remei natural i sostenible. Este nou producte li dona a IDAI NATURE una repercussió internacional, ja que els permet continuar amb èxit el camí que han marcat de produir productes, que per mitjà de la tecnologia natural, ajuden aconseguir que es produïsquen fruites i verdures sense pesticides químics

Amb el tractament per al morrut roig s’aconsegueix que una empresa de La Pobla capte l’atenció en l’àmbit nacional i internacional, ja que gràcies a la seua investigació s’ha creat un producte molt important. Amb el creixement d’IDAI NATURE sempre anirà darrere el nom del nostre municipi.

IDAI NATURE té com a objectiu crear ocupació estable i de qualitat, a la mateixa vegada que dins de les seues polítiques de responsabilitat social estan les de revertir beneficis en la societat de la qual formen part, com són les inversions en obra social, com és el cas del programa de mecenatge esportiu

Simple Share Buttons