MOSTRA DE JAZZ 2018

redaccio
Added by 04/06/2018

Un any més s’ha celebrat la mostra de jazz, i amb la d’enguany ja són cinc les edicions que este esdeveniment musical porta celebrant-se al nostre municipi. Tal com s’ha fet en mostres anteriors els principals espais culturals del municipi han sigut els llocs de celebració dels concerts, s’ha pogut gaudir del jazz en la casa de la Cultura, en la Casa Gran i en el centre social, cinc concerts de dijous a diumenge amb diferents diversos estils de jazz.

Els primers a pujar-se a un escenari van ser el grup «Domissol Sisters», un dels grups de jazz més prometedors del panorama musical valencià tornava a La Pobla per a encetar un seguit de concerts de 4 dies.

Els “Domisol Sister” s’enriqueixen els temes més clàssics amb arranjaments propis on el grup aporta la seua personal visió d’estos temes al costat d’una original i treballada posada en escena. Dijous presentaren davant del públic de La Pobla el seu últim projecte «Take that Swing»

En l’espectacle de dijous «Domissol sister» recreava l’evolució d’un quartet vocal i la seua banda de swing recorrent la gran era del swing, des del xarleston dels bojos anys 20 fins als nus ritmes dels 50. Un concert fresc i divertit per a donar inici a la mostra de jazz

I la mostra continuava el divendres al centre social amb Fabian Barraza Djangos Quartet. Segon dia de concert i segon espai, el centre social, per a una nit de concert de jazz amb el format de café teatre. El guitarrista de Jazz Fabian Barraza aterrava a La Pobla com a protagonista del segon dia de la mostra

Amb este concert es pretenia poder traslladar al públic que va assistir al centre social a les nits màgiques que feien les delícies dels assistents en el hot club de Paris amb Django Reinhard. Jazz en estat pur per al segon concert de la mostra de jazz de 2018.

Una nit on el centre social va gaudir del guitarrista Fabian Barraza i del seu grup per a completar un concert amb el segell de l’estil del jazz manouche.

I del centre social a la casa gran, un dels espais culturals més característics del municipi. Dissabte arribava un dels plats forts de la mostra amb concerts per partida doble.

La primera de les actuacions va ser a la vesprada, arribava el torn de Vicent Cortina quartet. L’escenari de la casa gran rebia a este grup de músics valencians encapçalats pel poblà Vicent Cortina. Els assistents al concert gaudiren d’una selecció de composicions pròpies basades en les experiències personals de cadascú dels integrants del grup. Vicent Cortina a la bateria i percussió, Jose Juan Alvaro al contrabix, Jose Alonso Morillo amb el saxo i Joan de Ribera amb el piano van ser els encarregats d’obrir les actuacions de dissabte.

I a la nit arribava una de les actuacions més esperades de dissabte amb la jazzbona big band. El grup més representatiu de jazz del municipi participava un any més de la mosta de jazz. Per a ells esta concert és un dels més esperats de l’any, ja que se’ls dona l’oportunitat de poder actuar davant del seu públic més proper.

El concert de la jazz bona anava dedicat a una dels personatges més icònics i emblemàtics de la musica del segle XX, Frank Sinatra. La veu a les seues cançons va ser aportada per Jose Estela.

Nit de sopar i concert amb la banda de jazz de La Pobla, al pati de la casa gran, que es va omplir de gom a gom per un dels concerts més esperats de la mostra de jazz 2018.

I la mostra celebrava la seua cloenda diumenge de vesprada a l’auditori de la casa de la Cultura amb un últim concert a càrrec d’Eva Romero i Ramon Cardo. Un últim concert que va commemorar el centenari del naixement de Billie Holiday, amb un espectacle que buscava donar a coenixer millor a esta artista.

Amb este concert es tancavn quatre dies de mostra, on cinc concerts de jazz han fet que els principals culturals del poble hagen tingut activitat durant el cap de setmana amb jazz de grups valencians

La mostra de jazz de 2018 ja és història i l’any que ve tornarà amb més grup, mes concerts i sober tot, més ganes de promocionar i acostar al públic de La Pobla la que es coneix com a la música clàssica del segle XX,

Simple Share Buttons