NOU CONVENI DE PILOTA

redaccio
Added by 13/04/2018

Els aficionats a la pilota valenciana estan d’enhorabona. A partir del dilluns 16 d’abril tornen al Trinquet Municipal de La Pobla les partides de jugadors professionals. Les obres que s’han efectuat amb el nou paviment del trinquet, i la fi de l’últim conveni, va fer que les partides dels dilluns deixaren de disputar-se, amb dos notables excepcions, la partida de les festes de Sant Sebastià i la que es va disputar el passat diumenge 25 de març. Dos dies on pel trinquet de La Pobla passaren algunes de les principals figures del panorama actual de la pilota.
El document signat és una continuació del que ja es va signar el passat any i vol tornar a portar al municipi el millor d’este esport. A partir d’ara cada dilluns disputaran partida els jugadors més importants del nostre esport i també hi haurà espai per a partides de jugadors juvenils. Un contracte amb una durada menor que els anteriors, ja que en setembre donaran inici les obres per a cobrir el recinte, però no menys intens, ja que en el mes d’agost s’intensifica el calendari i es jugaran dos partides cada setmana. El trinquet de Pelayo tanca per vacances i trasllada el seu calendari de partides al trinquet de La Pobla.

Este conveni, a més, es veu amb molt bons ulls des de l’escola i el club de pilota local, i és que els seus alumnes tindran l’oportunitat de gaudir de les millors partides i gaudir dels millors jugadors professionals, d’igual manera que els aficionats.

Amb este acord es vol continuar revitalitzant el trinquet, entre els centres de referència de la pilota, i per a potenciar este esport entre els veïns del municipi. I és que el trinquet de la Pobla ha estat, històricament, un dels més importants de la província i un dels de major renom en la comarca.

El calendari de partides donarà inici el dilluns dia 16 amb una vesprada amb doble partida. A les 17:00 de la vesprada començarà una partida de jugadors professionals, i a les 18:30 serà l’hora del «Va de bo» per al duel entre Soro III i Bueno, conra Francés i Pere.

Simple Share Buttons