OBRES AL CENTRE OCUPACIONAL

redaccio
Added by 09/07/2018

El centre d’atenció a la discapacitat està canviant i renovant-se per complet, per mitjà d’una reforma integral, per tal de poder adaptar-se a la normativa per a convertir-se en centre ocupacional. Amb este nou centre es vol donar cobertura social i laboral als adults amb diversitat funcional, que una vegada acaben la seua formació a Xest, poden continuar formant-se. Amb una inversió de 88.000 €, de fons propis de l’ajuntament, este centre serà el tercer de la comarca, juntament amb el de Riba-roja i Llíria.

Adaptar els banys, un tendal al patí, protecció integral contra incendis, nou paviment contra relliscades, millor accessibilitat i més accessos, són algunes de les intervencions que estan realitzant-se. Les aules també han sigut objecte de millora.

Una reforma que permetrà que els usuaris de La Pobla que ara estan repartits per altres centres no hagen de desplaçar-se a altres municipis per a rebre l’atenció que necessiten. Per a poder ser centre ocupacional la reforma ha d’adaptar l’edifici ja existent a la normativa vigent per a estos centres i esta actuant-se per complet a la part que acollirà als futurs 36 usuaris. L’obra està previst que finalitze a finals d’estiu per a poder rebre als usuaris a final d’any.

Simple Share Buttons