OBRES PARKOUR I SKATE

redaccio
Added by 23/11/2017

Els terrenys que actualment estan situats dins de la ciutat esportiva, entre el terreny de joc del Salvador Martí, i els frontons seran ocupats d’ací a poc temps per la construcció de les diferents instal·lacions plantejades a la fase 1B d’ampliació i reforma de la principal instal·lació esportiva del municipi. En concret, este espai de terreny, s’ha reservat per a construir una zona per a la practica del skate i parkour i dos pistes poliesportives polivalents.

El disseny de la pista skate i parkour s’ha fet de manera consensuada amb experts practicants d’estes disciplines, de manera que el diseny siga correcte i a la mida dels futurs usuaris. El que es pretén és que esta parcel·la estiga a diferent altura de les pistes polivalents, aprofitant un desnivell natural del terreny ofereix, esta altura, també donarà l’opció de crear una xicoteta graderia cap al camp de futbol i també s’ha plantejat una zona verda i el primer anell per a corredors.

Amb el disseny del parc ja finalitzat l’obra començara en unes setmanes i s’ha previst que als primers mesos de 2018 la fase 1B de la Ciutat esportiva ja estiga operativa.

Pista skate i parkour per atraure cap a la ciutat esportiva a un nou públic. I dos pistes poliesportives per a descongestionar els usos del pavelló i dotar als diferents clubs esportius de noves zones per a practicar les seues modalitats.

Simple Share Buttons