OBRES PARTICIPATIVES

redaccio
Added by 09/11/2017

Les obres incloses dins de l’apartat de pressupostos participatius continuen executant-se. Les que estan en fase ja de finalització. L’adequació dels carrers amb formigó a la urbanització dels rincons, les nous arbres per a donar ombra a la rotonda de l’antiga bascula i la pista multi-funció a la urbanització Montecolorado, tres inversions que es troben al 80% d’execució.

A la rotonda de la plaça Vicent Alba, on antigament estava situada la bascula esta fent-se un canvi d’arbres per a donar ombra. S’hna canviat les 8 palmeres perimetrals per altres arbres amb copa suficient per a que esta zona siga més agradable a les principals hores de sol. Les palmeres que hi havia s’han traslladat a la urbanització de Montecolorado. Esta obra que va ser votada pels veïns te un cost de quasi dotze mil euros.

Una altra inversió participativa que esta acabant d’executar-se es la de una pista multifuncional a la zona del parc de la urbanització de Montecolorado. Esta nova pista esportiva tindrà entrada pel carrer nº14, amb una distancia prudencial del carrer. Una vegada finalitzada la pavimentació s’instal·laran dos cistelles de basquet i es pintaran les linies. Al mateix moment es deixara a pre-instalada una canalització per un futur enllumenat nocturn. La pista tindrà unes mides de 28 metres de llarg per 15 d’ample.
I l’altra obra que esta setmana esta ja en marxa és la de formigonar carrers de la urbanització alts rincons.

Els carrers als quals s’ha actuat són carrers que presenten un estat irregular amb un grau deficient de compactació. Al mateix moment també estan presents nombrosos clots que es corresponen amb els arrossegaments per les pluges. Esta intervenció te un cost aproximat de díhuit mil euros.
Estes obres que s’han emmarcat dins dels pressupostos participatius es repetiran amb el pressupost de 2018, els veïns de La Pobla podran votar altra vegada algunes inversions per a la seua zona de residencia.

Simple Share Buttons