OPEN HIP-HOP

redaccio
Added by 01/06/2017

Per primera vegada el pavelló d’esports va ser seu d’una competició federada de Hip-hop. La federació de ball esportiu va portar fins a La Pobla este primer open nacional. Per la pista passaren més de trenta grups que van fer gaudir de valent al nombrós public que va es va citar a les grades del pavelló. Entre tos els participants dos conjunts de l’escola de La Pobla, «makinetes move» i «Hit move».

Els primers en eixir a actuar foren les alumnes de «Makinetes move». Una actuació plena de ritme que va comptar amb l’ànim dels pares de les grades. Competien a casa i eles xiquetes ho donaren tot.

I es que una competició d’estes característiques porta darrere molts dies i moltes hores d’assajos. El jurat mira al detall cada pas i no es pot deixar res a la improvisació.

I el segon torn d’un grup poblà va ser per a «Hit move». Este grup, més major que el primer, va eixir a per totes a la pista de ball per tal de poder traure un bon resultat a casa. Moment de demostrar tot allò que s’entrena.

Una vesprada que l’escola de Hip-hop va preparar amb moltes ganes, Un dia a on l’autentic protagonista eren ells i els seus balls.

I el dia no va poder acabar de millor manera. El grup «Hit move» va quedar en el tercer lloc de la seua categoria. Un gran resultat que va ser el premi a l’esforç que durant setmanes han fet als entrenaments. L’open finalitzava amb la cerimònia de lliurament de trofeus, un acte al qual assistiren la regidora d’esports i l’alcalde.

Simple Share Buttons