PARTIDA DE PILOTA

redaccio
Added by 09/11/2017

Dilluns és dia de pilota valenciana al trinquet Miguel Canya de La Pobla. Dilluns d’oratge gelat a l’ambient amb començament de la partida a les 4 de la vesprada. S’enfrontaven amb l’equipació roja Miguel i Monrabal i de blau de la Vega i Hèctor.
Partida molt igualada amb dos equips que a pesar de la falta d’ambient a l’escala i les galeries volgueren oferir bona pilota, i ho van aconseguir, ja que els 4 pilotaris van estar a bon nivell i oferiren un entretingut espectacle esportiu. Marcador molt parell durant tota la vesprada, cap parella aconseguia dominar el marcador i això va desembocar en una partida llarga i que va ser del gust dels aficionats de La Pobla. Com ja hem dit en cap moment ni els rojos ni els blaus pogueren dominar amb claredat i es va anar a un final on l’equip blau va sumar el trimof per 60 a 50.
Última partida de dilluns al trinquet durant uns mesos. Unes partides que deixaran pas a les obres d’adequació de la més antiga de les instal·lacions esportives de La Pobla i que va a patrir una important intervenció, ja que es va a cobrir i s’arreglaran les galeries i el piso, per tal d’adaptar el trinquet als nous temps.

Simple Share Buttons