PARTIDA DE PILOTA AL TRINQUET

redaccio
Added by 23/04/2018

El dilluns 16 d’abril era el dia marcat al calendari perquè el trinquet tornara a l’activitat, tal com és tradició les partides de pilota són en dilluns, i amb la partida programada esta setmana començava un calendari que farà jugar als millors pilotaris del rànquing professional fins al mes de setembre. Una partida setmanal que començarà a les 18:30, sempre després del duel entre jugadors juvenils, les promeses començaran les seues partides a les 17:00. Però no soles s’han programat partides els dilluns, ja que al mes d’agost, coincidint amb les vacances del trinquet de Pelayo els dissabtes també s’organitzaran partides i en estiu la cita serà doble.
Per a començar este nou calendari s’enfrontaven Soro III i Bueno contra Francés i Pere.

Soro i Bueno van eixir al trinquet decidits a guanyar la partida i van ser els dominadors de bona partida de l’enfrontament, un duel que van monopolitzar tant en el joc com en el marcador. Pareixia que ells anaven a ser els triomfadors de la vesprada per la via rapida. Però en pilota no ha hi res decidit mai fins que no guanyes l’últim quinze, i així va ser dilluns. Quan pareixia que els rojos estaven a punt de guanyar es van quedar estancats a 55 i els blaus remuntaren, anant conra corrent, però plantant cara a una partida que se’ls havia quedat per perduda. Els pas dels jocs va ser un duel entre el cansament roig i l’ímpetu blau i ahi van ser Francés i Pere els que van poder rematar la partida, deixant a Soro i Bueno a les portes de la victòria, per acabar guanyant. Francés i Pere 60, Soro i Bueno 55, victòria per a la parella blava.

Dilluns pròxim, el dia 23 d’abril, nova cita al trinquet des de les 18:30 de la vesprada amb la partida entre De La Vega i Raul contra Francés i Monrabal. Abans dels professionals arribarà el moment per als jugadors novells amb una partida de tecnificació, amb Quique i Salva de La Pobla, contra Mario, de Riba-roja i Oscar de La Pobla.

Simple Share Buttons