PARTIDA DE PILOTA DILLUNS

redaccio
Added by 16/05/2018

Vint-i-quatre hores després de la partida de promeses arribaven els professionals de la pilota valenciana. Un dilluns més el trinquet acollia una partida amb la qual continuar la tradició dels dilluns. Esta setmana el torn era per a l’enfrontament entre De la Vega i Carlos, amb l’equipació roja, i de Pablo i Salva, de blau.

Els primers quinzes de joc van estar molt igualats, però la partida anava a dur un camí que poc s’anava a aparéixer als primers minuts d’encontre. El conjunt roig va jugar de manera excel·lent i van fer una partida quasi perfecta. De la Vega va ser l’estrela de la vesprada, jugant una partida molt bona, i acompanyat de Carlos que va ser molt segur, aconseguiren obrir un espai insalvable al marcador, amb un 50 per 30 que deixava sense opcions a la parella blava. Però quan tot pareixia que anava a ser de color roig els blaus van reaccionar, especialment pel bon fer de Pablo que es resistia a perdre, tant ell com Salva van aconseguir retallar distancies al marcador i ficar un 50 per 40 que allargava la partida i donava emoció en el trinquet. Al remat 40 va ser el sostre dels blaus i la partida va acabar guanyant-la De La Vega i Carlos per 60 a 40.

Els aficionats a la pilota valenciana encara tindran una nova cita este diumenge dia 13 de maig amb una doble cita. Des de les deu i mitja del matí les integrants femenines del club de pilota disputaran una partida d’exhibició. Carla, Aroa, Sandra, Maria, Llum, Majo, Anna i M.Angeles donaran el tret d’eixida a un matí que tindrà com a gran reclam un cartell de luxe amb 300€ de premi a la corda. Una vegada finalitzen les dones del club, començarà la partida entre Soro III i Javi contra Puchol II i Nacho.

Simple Share Buttons