PARTIDA DE PILOTA VALNET

redaccio
Added by 18/04/2017

Vesprada de gala al Trinquet de La Pobla dilluns de vesprada per a donar la benvinguda, altra vegada, a les partides de pilota de jugadors professionals.

Després d’uns mesos sense que les primeres figures del nostre esport visitaren el Trinquet, i amb el bar tancat, una de les instal·lacions esportives més antigues de la localitat tornava a tindre l’ambient de les grans vesprades de pilota.

Els aficionats començaren arribar des de primeres hores de la vesprada per a gaudir d’una partida que estava programada per les 17.30 hores. Qualsevol lloc era bo per poder seure i vore la partida que s’havia triat per a l’estrena. La galeria del dau, les llotges i l’escala tornaven a bullir d’ambient amb aficionats de totes les edats, que no volgueren faltar a la cita.

A pocs minuts per a l’inici feien aparició els jugadors: Nacho, Fèlix, Puchol II i Genovés II eixien a calfar abans de començar a jugar. Amb l’equipatge blau jugaren Genoves II i Fèlix i de roig Nacho i Puchol II. Els 4 vingueren a La Pobla amb ganes de donar espectacle i van oferir una partida molt igualada, amb quinzes llargs, i oferint durant tot el joc un marcador molt parell.

Des del “Va de bo” fins a la fi, cap dels dos equips li donava al seu rival més d’un joc d’avantatge, la parella de blau, que comença jugant al dau, portava la iniciativa, que era anul·lada quan els tocava jugar al resto.

Fèlix va agafar molt de joc al seu equip, sent un dels protagonistes de la vesprada i Genovés, des del resto, va fer una partida molt seriosa. Però el bon joc dels blaus es va vore contrarestat a la perfecció per la joventut i l’espenta de la parella de roig, que estigueren també a l’altura de la partida.

Puchol es va convertir en una paret, ho tornava tot, i Nacho va fer una partida espectacular. Al remat la partida es va decidir a un últim emocionant joc, amb un marcador de 55-55 només xicotets detalls van fer que Genovés i Fèlix se n’emportaren la victòria.

Este pròxim dilluns no hi haurà partida per ser festiu, però el dia 24, tots els aficionats de la pilota tornaran a tindre una cita al Trinquet a partir de les 17.30 hores. Eixe dia serà el torn de Marc i Carlos contra Pablo i Monrabal.

Simple Share Buttons