PARTIDA DE PILOTA

redaccio
Added by 02/10/2017

Nova partida professional de pilota al trinquet de La Pobla dilluns a la vesprada. Cara a cara dos equips que van oferir una partida entretinguda i divertida. De roig jugaren la parella de Carlos i Monrabal i de blau Martí I i Jesus, per part dels rojos feria Vicent i dels blaus Pedrito.

Partida molt igualada al principi a on els dos conjunts van oferir el millor de cadascú i oferir un inici de partida molt igualat on cap dels dos equips volia donar distancia al marcador, però la parella de roig prompte va ficar una marxa més i va prendre possessió del control del joc fins que es va arribar a iguals a 35, ahí la partida va estar fins a l’empat a 50 de tu a tu, amb quinzes llargs i disputats que van fer que el públic gaudira d’una bona partida. Amb la igualada a 50 començava una nova partida, a dos jocs, a on ja no cap dels dos conjunts es podia permetre més errades. Arribats a este punt la parella que vestia de blau, Martí I i Jesus, tingueren un extra d’energia per a poder fer-se amb la victòria per 50 a 60.

Este pròxim dilluns, 9 d’Octubre, el trinquet celebrarà el dia gran dels valencians amb una partida que comptarà amb un cartell de luxe. Puchol II i Nacho jugaran contra Frances, Pere i Carlos,

Simple Share Buttons