PARTIDA PILOTA SORO I SANTI – FRANCES I FÈLIX

redaccio
Added by 20/08/2018

El dissabte els amants de la pilota pogueren gaudir d’una nova partida d’alt nivell al trinquet Miguel Canya de la Pobla. S’enfrontaven Soro III i Santi, de roig, davant Francés i Fèlix, de blau.
Molta presència de gent a l’escala en una nova partida de la fira d’estiu que es jugava al trinquet municipal. La parella alacantina va començar la partida amb força. Francés, el rest de Petrer, i Fèlix, el mitger de Dénia dominaren a la parella roja fins a arribar a 25 per 40, tres jocs de diferència que semblaven complicats de remuntar.

Però aparegué la figura de Soro III. El rest de Massamagrell va demostrar per què és una de les grans figures d’este esport i a poc a poc junt a Santi, anaven sumant jocs fins a empatar la partida a 45.

Molta igualtat a partir d’eixe moment, amb moments de gran pilota. Finalment els blaus s’enduien la partida. Francés i Fèlix arribaven a 60 i deixaven a Soro III i Santi de Finestrat en 50 jocs. Esta era la segona partida que es jugava en dissabte al Trinquet de la Pobla, que acull durant el mes d’agost les partides que s’haurien d’haver jugat al Trinquet de Pelaio a València. Juntament amb la partida dels dilluns, completen l’oferta de pilota setmanal al trinquet. El pròxim dissabte s’enfrontaran a partir de les 7 menys quart Fageca i Monrabal davant Santi Silla i Jesús.

Simple Share Buttons