PARTIDA PILOTA

redaccio
Added by 22/06/2017

Nova partida de pilota amb jugadors professionals. Vesprada calorosa que no va ser impediment per a què els aficionats s’acostaren fins al trinquet per a gaudir d’una partida entre alguns dels millors jugadors del rànquing del nostre esport. El cartell inicial presentava a Puchol II i Jesus conta Marc, Felix i Monrabal, però la baixa d’última hora de Puchol II va fer canviar els jugadors i el cartell de la vesprada. Finalment s’enfrontaren Marc, Jesus i Alvaro contra Giner, Felix i Monrabal

La primera part de la partida va estar molt igualada, amb els dos conjunts donant el millor d’ells, jugant jocs llargs, i fent els quinzes el més renyits possibles. Uns primers moments de partida molt vistosos que són sempre sinònim d’espectacle.

Amb els pas dels minuts el cansament va començar a apoderar-se dels jugadors i el trio blau va començar a dominar la partida, fent que els jocs caigueren de la seua banda fins a guanyar la partida.

Al remat esta dilluns 19 de juny va deixar un resultat a la partida favorable al trio de blau. Giner, Felix i Monrabal 60, Marc, Jesus i Alvaro 40.

El proxim dilluns, dia 26 de Juliol, altra partida. Els que vulguen assistir al trinquet podran gaudir del duel.

Simple Share Buttons