PARTIT BENÈFIC ERIK

redaccio
Added by 02/07/2018

El futbol i la solidaritat es van donar la mà per a lluitar contra la malaltia de Tay-sachs. El Salvador Martí va ser el lloc triat per a disputar un partit benèfic entre una selecció de jugadors del Camp de Túria i l’equip de l’associació de futbolistes del València CF. Les llegeuendes del club de Mestalla es van solidaritzar amb Erik Ros per tal d’arreplegar fons econòmics en la lluita contra esta malaltia degenerativa.

Guillot, Balaguer, Ricardo Arias, Emili Fenoll, Fernando Giner, Juan Sanchez, Amedeo Carboni i Nicola Zigic foren alguns dels jugadors que participaren del partit. L’assocació de futbolistes del València C.F. participa sempre d’este tipus actes i en quant els van plantejar la idea no dubtaren en vindre a La Pobla.

Un partit benèfic que va tindre com a un dels organitzadors a un exjugador i ara entrenador de La Pobla, Paco Monterde. Ell va ser l’enllaç entre la família d’Erik i els exjugadors valencianistes, de fet, Paco Monterde és membre de l’associació de jugadors del València.

Per als participants va ser una vesprada de futbol especial. Per als jugadors que representaven al València estos partits són sempre una manera de retrobar-se amb els companys i recordar tots els moments viscuts quan eren futbolistes professionals en actiu. Ells de normal disputen partits durant la temporada, però estos partits benèfics són per a ells partits especials.

Un partit de caràcter amistós on el més important va ser poder golejar a la malaltia de tay-sachs. Tots els jugadors que van eixir al Salvador Martí van gaudir d’un partit entre ex companys, tant els de la selecció de camp de Túria com els del València. L’esperit de la vesprada va ser ajudar a Erix en la seua lluita contra la malaltia que l’afecta, però dins de l’aspecte merament esportiu el resultat va ser de 3-2 favorable a la selecció.

Simple Share Buttons