PILOTA COPA DIPUTACIÓ

redaccio
Added by 09/07/2018

Vesprada de pilota al trinquet de La Pobla, però este dilluns la partida tenia un al·licient especial, no es tractava d’una partida amistosa, sinó que arribava l’últim enfrontament de la fase prèvia de la Copa Diputació.

Puchol II i Carlos contra De La Vega i Jesús per tal de saber com quedava la classificació final del grup A d’esta competició. Una atractiva partida per a tots els aficionats a la pilota de La Pobla i els voltants que van fer que el trinquet registra un gran ambient la vesprada de dilluns. Una ambient que estava a l’altura del cartell i de la qualitat de la pilota que es va poder gaudir, dos equips amb quatre dels principals jugadors de la modalitat d’escala i corda.

Puchol II i Carlos, em representació de l’Ajuntament de Vinalesa, es van imposar per 60-45 a De la Vega i Jesús, equip de l’Aj. d’Almussafes, deixant fora de la competició a la parella blava. La partida va ser lluïda, amb quatre pilotaris en gran estat de forma. Però Puchol II i Carlos es van imposar. Pràcticament van anar tota la partida per davant. Això sí, els seus rivals van vendre cara la derrota.

Amb esta victòria, Puchol II i Carlos passen com a primers del seu grup, i per tant s’enfrontaran en la primera semifinal a Soro III i Salva. Això serà divendres a Vilamarxant. I el dimarts de la setmana que ve, al ‘Tio Pena’ de Massamagrell, Pere Roc II i Tomàs II tindran enfront a Genovés II i Nacho. Tot per un lloc en la final que es disputarà a Guadassuar el dia 15 de juliol.

Simple Share Buttons